luni, 12 iulie 2010

# Aperitive

Aperitiv delicios....

Ingrediente: 6 chifle, 600 g muschi de porc, 1 varza mica, 2
cepe, 3 linguri de maioneza, 3 linguri de ketch-up, ulei,
usturoi, unt.
Mod de preparare: Carnea se taie in cuburi mai groase.
Ceapa se curata si se toaca, apoi se pune in tigaie si se
caleste impreuna cu carnea. Se pun 2 linguri de ulei, usturoi
dupa gust. Varza se toaca fin si se fierbe 6-7 minute in apa
clocotita si putin sarata. Dupa care se scurge si se tine sub
jet de apa rece. Maioneza se amesteca cu ulei, cu
condimente si apoi cu varza. In putin unt, se prajesc jumatati
de chifle, pe care se aseaza salata de varza, carnea, din nou
varza si se acopera cu cealalta jumatate de chifla. Drept
ornament se folosesc: verdeturi, felii de rosii sau de
morcovi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular