duminică, 11 iulie 2010

# Conserve-muraturi-zacusca

Ghiveci cu orez

Avem nevoie de 1/2 ulei, 1 kg ceapa, 3 kg gogosari, 300 ml bulion, 4 catei de usturoi, o mana de patrunjel,o cana de orez, sare, piper, vegeta, salicilat.
In jumatate uleiul se prajeste ceapa taiata fideluta, iar in cealalta gogosarul taiat cubulete.Orezul se tine in apa rece cca. 2 ore.Dupa ce ceapa este calita se amesteca cu gogosarul prajit si se adauga bulionul si orezul,Se lasa sa fiarba 5 minute, dupa care se adauga salicilatul. Se pune in borcane si se da la dunst 20 minute.
-ceapa fideluta


-gogosarul cubulete


- sunt gata numai sa le pun in borcane


- in borcane



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular