300gr cas ,6oua, malai pentru mamaliga ,sare .
Casul il dam pe razatoarea mica si-l framantam cu putina sare ,facem ouale ochiuri, si mamaliga mai moale si vom incepe sa suprapunem intr-o tava unsa cu ulei punem un rand de mamaliga intinsa bine pe toata suprafata peste care adaugam un rand de cas framantat 3 oua ochi ,apoi iar un rand de mamaliga ,unul de cas ,si cele 3 oua ochi ramase iar deasupra se presara iar putin cas (se poate pune si cabanos prajit ,bucatele de carne prajita cine vrea ….) si se da tava la cuptor 15 min .Se serveste fierbinte cu muraturi .
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!