Ingrediente: 5kg gogosari, 5 kg gogonele.3L apa, 1Lapa, 1L otet de 9 grade,400 g zahar, 20 boabe piper, 3 foi de dafin , frunze de telina, hrean radacina rondele, 2 linguri de sare / L de zeama. MOD DE LUCRU: Apa , otetul, zaharul ,piperul, foile de dafin se pun la fiert. In zeama rezultata se oparesc gogonelele pentru scurt timp. Se scot si se oparesc in continuare gogosarii pana isi schimba culoarea. Se aseaza apoi in borcane astfel: pe fundul borcanului se pun frunzele de telina, un strat de gogonele, unul de gogosari , pana la umplere, ultimul de gogonele. Se pune apoi compozitia racita in borcane , putin salicilat si se capseaza.
- reteta de la Pop Voichita Maria
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!