vineri, 2 iulie 2010

# Mancaruri cu legume si paste

Paste cu sos ragu

Ingrediente:
paste, o ceapa, carne ( eu am folosit de pui),un ardeu,o rosii ( sau pasta de rosii, bulion)un catel sau 2 de usturoi, vegeta, un varf de lingurita de pasta de ardeu iute, smantana, cascaval,2-3 oua

Mod de preparare:
Pastele le-am fiert dupa indicatiile de pe punga, dupa care le-a scurs de apa.In paralel am inceput sa fac sosul ragu, pe care l-am c-am modificat un pic,am  prajit ceapa.Cand a fost asa scticloasa am pus caenea taiata bucatele si legumele taiate marunt ( ardeu, rosie, usturoi).Eu am avut la borcan ardeu cu rosii si de astea am folosit. Le-am lasat sa fiarba, cu putina vegeta, iar la final am adaugat un varf de lingurita de pasta de ardeu iute .

Intr-o cratita am pus un rand de macaroane date prin ouale batute si amestecate cu o lingura de apa, un rand de sos ragu, iar macaroane, iar deasupra am ras cascaval si am dat la cuptor 40 de minute.

Pofta buna!!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular