vineri, 5 noiembrie 2010

# Ciorbe

Ciorba de ciuperci cu carne de pui

Ingrediente:
-500 g ciuperci mici ( sau in conserva)
-500 g carne de pui
-1 ardei rosu
-1 ceapa mare
-2 morcovi
-3 catei de usturoi
-patrunjel verde
- 100 gr. taitei
-100 gr. smantana
- 2 linguri de pasta de ardeu iute in cazul in care vrei sa fie mai picanta ciorba

Mod de preparare:
Speli carnea de pui si ciupercile si le pui impreuna la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curatate si taiate marunt.Morcovii si usturoiul ii tai marunt si ii adaugi peste carne si ciuperci, care au fiert in prealabil timp de 5 minute.Cand sunt fierte ingredientele, pui taiteii ,pasta de ardei iute si  smantana. Se lasa sa mai dea cateva clocote.Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!!!!
Reteta am gasit-o in revista "Practic in bucatarie".Eu am m-ai modificat putin, dupa gustul meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular