miercuri, 16 februarie 2011

# Preparate cu carne de vitel

vitel la tava





Am avut asa:


- o bucata pulpa de vitel de 1,5 kg
- sare, piper, usturoi, busuioc
- un mar (pt fragezime)
- apa, 


Mod de preparare:
Se spala bine carnea, se sterge si se freaca cu sare, piper, busuioc si usturoi.Se unge o tava cu ulei, se pune o cana de apa si se aseaza carnea.De jur imprejur se pun felii de mar. Se acopera cu folie si sa da la cupror la foc potrivit cam 2 ore .Se scoate folia si se lasa la rumenit inca 20-25 min, iar din cand in cand se stropeste deasupra cu sosul din tava.


Pofta buna!








Un comentariu:

  1. Ahaaaaaaaa ai ajuns acasa si te-ai apucat de bunatati !
    Mi-am respectat cuvantul si...am facut ce m-ai rugat....bafta !

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Popular