Print Friendly and PDF

duminică, 3 iulie 2011










Avem nevoie de :
-1 kg agrise
-1 kg zahar
- esenta de vanilie

Mod de preparare:
Curatam agrisele de mustata si codita. Le spalam bine si le punem la fiert cu apa. Punem atata apa cat sa le acopere.Lasam sa fiarba pana cand scade si apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie. Lasam sa fiarba in continuare pana cand dulceata  este bine legata. Se pune fierbinate in borcane.

Pofta buna!!!







Tagged:

4 comentarii:

  1. interesant, nu am mancat niciodata.
    pup.
    o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. e foarte buna..are un gust dulce-acrisor si putin aromat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai mancat agrise de ani de zile , dar zilele trecute am dat intamplator peste o "tufa" , doar ca aici inca nu-s coapte , sunt doar putin parguite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dorina eu stiu ca se poate face dulceata si din agrise mai verzi...

    RăspundețiȘtergere

Press