Alaturi de o cafea putem savura si aceasta prajitura.O reteta veche, din caietul mamei.

Ingrediente pentru aluat:
-200 gr. unt (margarina)
-3 oua
-250 ml smantana
-100 gr. zahar
-1 cubulet de drojdie
- un praf de sare
-faina (cat cuprinde )

Ingrediente pentru umplutura:
-400 gr. marmelada( eu am pus gem de cirese)
-500 gr. nuci macinate
-400 gr. zahar
-4 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare:

Intr-un castron punem drojdia, zaharul, ouale si le frecam bine, adaugam untul, smantana si faina cat cuprinde astfel incat sa obtinem un aluat elastic.Lasam 10-15 min. la dospit. In acest timp pregatim umplutura: nuca macinata o amestecam cu zaharul si zaharl vanilat. Dupa ce aluatul este dospit il impartim in 4 parti. Intr-o tava bine unsa punem o foaie , o acoperim cu dulceata  si apoi cu nuca si zahar.Procedam la fel si cu restul foilor, ultima ramanand neunsa. Lasam prajitura timp de 30 min. sa dospeasca in tava, apoi o bagam in cuptorul bine incins. Dupa ce s-a racit se poate acoperi cu glazura sau daca pofticiosii nu m-ai au rabdare poate ramane si asa, caci zboara repede de pe farfurie.
Pofta buna!!!