Print Friendly and PDF

miercuri, 3 august 2011



Ingrediente:
-3 vinete 
-5 catei de usturoi
-1-2 lingurite de vegeta
-ulei

Mod de preparare:
Vinetele le spalam bine, le stergem si le taiem felii.Feliile le prajim in ulei, dupa care le asezam intr-o cratita. Usturoiul il dam prin presa si il amestecam cu apa si vegeta.Acest amestec il turnam in cratita peste vinete si le punem la fiert cca.10 minute, amestecand un pic sa se patrunda vinetele. Se pot servi asa sau alaturi o garnitura de cartofi sau orez.Sunt foarte bune in zilele de post.

Pofta buna!













Tagged: ,

4 comentarii:

  1. Interesant! Nu am mancat pana acum asa vanata...toate au un inceput! Ms de ideea

    RăspundețiȘtergere
  2. Catalina merci de vizita. sa stii ca sunt foarte bune.M-ai ales in zilele de post.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt bune oricand,eu le ador pentru gustul lor aparte!

    RăspundețiȘtergere
  4. teo si mie imi plac tare mult!!!

    RăspundețiȘtergere

Press