- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
15 Comentarii
Te ha quedado genial,muy bonito
RăspundețiȘtergereO poseta foarte gustoasa,as savura cu placere o bucatica din ea.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Marisol, Dia va multumesc!!!Va pup!!!
RăspundețiȘtergereCe inseamna "pdz"? Foarte apetisant!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Vienela! pdz= pasta de zahar.
ȘtergereFoarte frumoasa poseta...Ce numesti tu 'piele de ciocolata'? O fi ceva pdz amestecata cu ciocolata?
RăspundețiȘtergerePiele de ciocolata e ciocolata topita amestecata cu miere si framantata bine.
Ștergereapare si denumirea de plastelina de ciocolata: http://artaculinara.com/forums/topic/2361-plastelina-de-ciocolata/
ȘtergereReusita , felicitari!
RăspundețiȘtergereDan si Ionela Dumitru multumesc!
ȘtergereO asa poseta mi-ar place si mie !!!
RăspundețiȘtergereCui nu iar placea...
ȘtergereO poseta...dulce tare!Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc Teo!!!
ȘtergerePupici!!
ȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!