Print Friendly and PDF

sâmbătă, 21 iunie 2014








           Reteta o am de la Miremirc. Deoarece nu am facut nici o modificare am scris-o asa cum e in reteta originala la Miremirc.

Foi: 
400 g faina,
250 g unt,
150 g zahar,
1 galbenus,
1 plic zahar vanilat,
2 lg cacao

Crema :
750 g branza de vaci,
3 oua,
3 plicuri zahar vanilat,
250 g zahar

Ptr. foi : amestecam faina, praful de copt si cacao, zaharul si pliculetul de zahar vanilat, apoi incorporam galbenusul de ou si untul moale si framantam cu mana pana ce obtinem un aluat gras din care formam 2 bulgari pe care ii invelim in folie alimentara si ii asezam in congelator pana facem crema;
Ptr.crema : intr-un castron mixam albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat apoi il turnam peste branza amestecata bine cu galbenusurile de ou.
Asamblare : bulgar 1 ras pe razatoarea mare-crema de branza-bulgar 2 ras pe razatoarea mare si punem tava (cu dim. 22×30 cm) in cuptor ptr 40-50 minute;facem testul cu scobitoarea.Dupa ce s-a copt presaram zahar pudra cu aroma de vanilie.

Multumesc pentru reteta! 







Tagged:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Press